Všimli jsme si, že váš region není Československo. KLIKNĚTE ZDE pro přechod na stránky . Pokračujte na tomto webu zavřením tohoto banneru.

Produkty
Rajčata
Hotová jídla

PARTNERSTVÍ

FIC - FEDERACE ITALSKÝCH KUCHAŘŮ

Od roku 2013 mají rajčatové a zeleninové konzervy Cirio své místo ve „spižírnách“ Federace italských kuchařů! Šéfkuchař FIC provedl podle přísných kritérií ochutnávku sortimentu Cirio a ocenil kvalitu a vlastnosti všech našich produktů, jak ve spotřebitelské, tak v profesionální řadě. Příčinu udělení schvalovací pečeti FIC lze hledat v neutuchající snaze společnosti Cirio být prémiovou značkou a ikonou italské kulinářské tradice, uznávané po celém světě.

FIC je jedinou oficiální organizací kvalifikovaných profesionálních kuchařů, která sdružuje členy po celé zemi, včetně několika zahraničních delegací. Čítá rovněž 20 000 přidružených členů, 18 000 v Itálii a 2000 po celém světě, mezi profesionálními šéfkuchaři, kuchaři, provozovateli restaurací a pedagogy z gastronomických škol.

CIAO GUSTO - ITALIA DEL GUSTO

Italia del Gusto je prvním soukromým konsorciem italských podniků působících v potravinářském a nápojovém průmyslu, jehož členské společnosti jsou známy vynikající kvalitou svých produktů a značek. Hlavním cílem konsorcia je propagovat italskou kulinářskou kulturu a odkaz její tradice a hájit hodnotu a autenticitu označení „Made in Italy“ na mezinárodních trzích.

Italia del Gusto propaguje po celém světě italský zemědělsko-potravinářský průmysl a představuje italskou kuchyni s jejími ikonickými produkty, které ožívají ve světově proslulých receptech a autentických rodinných příbězích. K dnešnímu dni čítá třicet společností s 36 renomovanými značkami, z nichž každá zastává vedoucí pozici ve svém konkrétním segmentu trhu.

ASSOCIAZIONE VERACE PIZZA NAPOLETANA (AVPN)

 SPOLEK PRO NEFALŠOVANOU NEAPOLSKOU PIZZU

Spolek pro nefalšovanou neapolskou pizzu (AVPN) se zrodil roku 1984 v Neapoli z podnětu skutečných neapolských mistrů ve výrobě pizzy. Spolek chrání a vylepšuje ty pravé neapolské pizzy a jejich recepty, které se vyvinuly podle starodávných lokálních tradic a zvyklostí. Vzhledem ke svému kulturnímu významu a přesným zásadám byl spolek AVPN uznán italským Ministerstvem zemědělství. Jsme velmi hrdi, že loupaná rajčata Cirio Pelati, celá i drcená, prošla jejich přísnými zkouškami a Spolek je nyní propaguje.

ALMA - MEZINÁRODNÍ ŠKOLA ITALSKÉ KUCHYNĚ

Škola ALMA v Parmě je uznávána coby přední italská škola v oboru špičkové gastronomie a ubytování.

Její pedagogové jsou prestižní osobnosti, mezi nimiž najdeme mnohé šéfkuchaře s mezinárodními hvězdičkovými oceněními. Škola vzdělává šéfkuchaře, kuchaře, cukrářské mistry, someliéry, pekaře, hotelové vrchní, profesionály pro restaurační zařízení i jejich manažery z celého světa.

Mezinárodní škola italské kuchyně se zavázala hájit, ochraňovat a šířit italské gurmánské produkty po celém světě.

Zjistěte více o

Cirio  Skupina

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits