Přejít k hlavnímu obsahuPřejít na zápatí

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-cz/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-cz/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

Všimli jsme si, že váš region není Československo. KLIKNĚTE ZDE pro přechod na stránky . Pokračujte na tomto webu zavřením tohoto banneru.

Close banner Language
Produkty
Rajčata
Hotová jídla

Jogurtový salát s ovocem a zeleninou

chod

Předkrm

recipe tipologyVegetariánská

obtížnost

Tvrdý

doba přípravy

30 min

porce

4 Porcí

Složení
Na jogurtový krém
450 g sójového jogurtu
200 g sójové smetany
15 ml rýžového sirupu
15 ml jablečného octa
20 stonků pažitky
extra panenský olivový olej
sůl
Na vafle
150 g CIRIO Passata
 200 g vařených bobů
100 g jemné kukuřičné mouky
Slunečnicový olej na smažení
sůl
Na salát

900 g  Cirio zelených fazolek
20 jahod
Příprava

Sceďte zelené fazolové lusky a nasypte je do mísy; přidejte olej, sůl a dle libosti i jablečný ocet. Následně z nich vytvořte svazky a obvažte je stonky pažitky.

Příprava jogurtového krémurt

  1. Uložte sójový jogurt na jednu noc do lednice
  2. Dejte jej do nádoby s otvory nebo do sítka, aby z něho mohla odkapávat tekutina (ideální je pro tyto účely děrovaná miska na ricottu)
  3. Jakmile se jogurt zbaví tekutiny, vyklopte jej do misky a přidejte smetanu, rýžový sirup, extra panenský olivový olej, sůl a na jemno nasekanou pažitku
  4. Promíchejte lžící a ujistěte se, že se všechny ingredience navzájem smísí
  5. Uskladněte do lednice.

Příprava vaflí

  1. Nasypte boby do nádoby a rozšlehejte je spolu s olivovým olejem, solí a trochou vody. Přidejte jemnou kukuřičnou mouku Fioretto a pasírovaná rajčata Cirio Passata
  2. Hněťte, dokud se nevytvoří hladká tuhá směs
  3. Válečkem těsto rozválejte a pomocí formičky vykrájejte kulaté placky
  4. Na pánvi smažte placky z bobů a kukuřičné mouky na slunečnicovém oleji.
  5. Položte je na kuchyňské papírové utěrky a nechte vsáknout mastnotu.
  6. Servírujte tento pokrm v misce: na dno rozetřete krém, na jednu stranu pak umístěte zelené fazolové lusky a nakrájené jahody a na druhou stranu vafle.

Sdílejte nebo vytiskněte tento recept

Inspirujte se našimi recepty
s Pasírovaná rajčata