Přejít k hlavnímu obsahuPřejít na zápatí
Produkty
Rajčata
Hotová jídla

Čočkový salát s celerem řapíkatým a dresinkem „citronette“

chod

Předkrm

recipe tipologyVegetariánská

obtížnost

Snadný

doba přípravy

5 min

porce

4 Porcí

Složení

250 g CIRIO Lenticchie

1 bílá středová část celerového řapíku
30 ml extra panenského olivového oleje

 

15 g hořčice

šťávu z jednoho citronu

Příprava
  1. Umyjte celer a nakrájejte jej na plátky
  2. V misce smíchejte olej, hořčici, špetku soli a šťávu z citronu a připravte tak omáčku
  3. Sceďte čočku a ochuťte ji celerem a omáčkou
  4. Servírujte.
Sdílejte nebo vytiskněte tento recept

Inspirujte se našimi recepty
s Lentils