
Hovězí závitky s hráškem
Hlavní jídlo
Maso
Tvrdý
50 min
4 Porcí
Složení
390 g CIRIO Polpa Fine
s česnekem a cibulí
400 g CIRIO Piselli
12 hovězích plátků
12 plátků pršutu
100 g sýra provolone
extra panenský olivový olej
sůl a pepř
oregano
Příprava 
- Pro vytvoření závitků naklepejte každý hovězí plátek, přidejte plátek pršutu a strouhaný sýr provolone
 - Srolujte a propíchněte bambusovou špejlí.
 - V malém množství oleje závitek rychle osmahněte dohněda, přidejte krájená rajčata Cirio s česnekem, vařte několik minut a osolte
 - Mezitím na jiné pánvi ohřejte scezený hrášek ve lžíci oleje 3–4 minuty a opepřete podle chuti.
 - Servírujte na plochém talíři 3 závitky s hráškem po straně a ochuťte trochou oregana.
 

