
Napoli-Roma Ciurillo
Předkrm
Vegetariánská
Střední
15 min
4 Porcí
Složení
400 g CIRIO Polpa
4 cuketové květy
30 g mozzarelly
80 g ricotty
4 černé olivy
1 vejce
1 malá cibule
bazalka
1 limetka
římský ovčí sýr Pecorino romano
mléko
extra panenský o
Příprava
- Nasekejte cibuli a shrňte ji na pánev s trochou oleje a krájenými rajčaty
- Nechte kompletně odpařit vodu a po uvaření osolte
- Mezitím umyjte cuketové květy, jemně je osušte a naplňte je ricottou, mozzarellou nakrájenou na kostičky, nasekanými olivami a sýrem pecorino romano a přidejte pepř a trochu soli
- Lehce namočte jeden květ po druhém do rozšlehaných vajec s trochou mléka a smažte na horkém oleji
- Osušte květy v papírovém ubrousku a uvelebte je na troše rajčatové omáčky
- Nakonec pokapejte několika kapkami bazalkového pesta (bazalkového krému s citrusy a olejem).