Všimli jsme si, že váš region není Československo. KLIKNĚTE ZDE pro přechod na stránky . Pokračujte na tomto webu zavřením tohoto banneru.

Produkty
Rajčata
Hotová jídla

Zeleninový tatarák & rajčatové vafle

Předkrm

Vegetariánská

Snadný

40 min

4 Porcí

Složení

50 g CIRIO Pelati

(+ 30 g jejich omáčky)

800 g CIRIO Ceci

200 g rýžové mouky

400 g květáku

(3 květáky různých barev)

 

 

10 g sušeného droždí

2 pomeranče

voda

extra panenský olivový olej

sůl a černý pepř

Příprava
  1. Do mísy vsypte rýžovou mouku, přidejte sušené droždí, loupaná rajčata a omáčku
  2. Za pomalého přilévání vody hněťte, dokud nezískáte tuhou směs
  3. Rozválejte těsto válečkem mezi dvěma listy pečicího papíru na plát o tloušťce přibližně půl centimetru
  4. Pomocí hrnečku vykrájejte několik koleček a položte je na talíř, přikryjte je utěrkou a nechte je 20 minut odpočívat
  5. Zapněte troubu a pečte na 160 °C po dobu 10 minut
  6. Ostrým nožem nasekejte předem scezenou cizrnu a květák
  7. Oloupejte pomeranč a odstraňte bílé zbytky kůry i vnitřní slupku
  8. Nakrájejte loupaná rajčata na malé dílky
  9. Shrňte nožem veškeré nakrájené ingredience do misky. Zalijte olejem, osolte a opepřete.

Sdílejte nebo vytiskněte tento recept

Inspirujte se našimi recepty
s Chick peas

Jiné recepty

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits